Toista maata

Sukkien ostaminen on musiikkia

Posted on: syyskuu 24, 2008

Sukkani, sukkani..

Sukkani, sukkani..

Oletko koskaan kokenut vaatteiden ostamisen olevan täydellisen ihana kokemus?  Minä olen. Useimmiten olen kuitenkin katunut jo seuraavana päivänä hankintaani. Se mihin homma eli täydellinen shoppauskokemus yleensä kaatuu on asiakaspalvelu tai sotkuinen putiikki. Sitä on joko liian vähän tai vähän liikaa. Sotkua ja palvelua. Onnistuneimmat myyjät ovat parhaita ihmistuntijoita. Hyvä myyjä ei myy vaan saa ostamaan.

Muistaakseni edesmennyt Isaac Asimov ”ennusti” sci-fi kirjassan ihmisten etääntyvän toisistaan lopulta niin merkittävästi että lisääntymistä varten vanhempien ei tarvitse enää fyysisesti tavata. Kuinka helpottavaa kompleksiselle ihmiskunnalle! Noh, tämähän on jo tapahtunut, joskin pienimuotoisesti. Myös elämänlaatuamme paranavien asioiden ostaminen vailla myyjän ja asiakkaan räpeltämistä samassa fyysisessä tilassa on yleistymässä. Oma saldo: 3 t-paitaa joista mikään ei oikein istu naurettavaan olemukseeni, 50 CD-levyä, 60 DVD:tä, parikolmesataa ämpeekolmosta, käyntikortteja ja kirjoja ja Pacemaker dj-miksaustoosa + pari tietokonetta.
Samainen Asimov, jolle koko maailmankatsomukseni tässä perustan, ennusti robottien tulevan osaksi arkeamme aluksi lelujen muodossa. Tämäkin on jo tapahtunut kirjaimellisesti. Oleellista on leikkiminen ja leikkimielisyys. Leikki pehmentää.

Takaisin vaatekauppaan. Japanialainen Tutuanna tekee sukkien ostamisesta musiikkia ja leikkiä.
Jokainen vaate jota kursorillasi hiplaat luo oman musiikillisen tunnelmansa. Täydellisen shoppauskokemuksen kannalta tässä ollaan jäljillä! Ennen kuin pukeudun japanilaisten teinityttöjen suosimiin vaatteisiin toivon vielä että saisin sovittaa vaatteita virtuaalisesti.

Katso myös.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
syyskuu 2008
M T W T F S S
« Elo   Lok »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: