Sukkien ostaminen on musiikkia

Sukkani, sukkani..
Sukkani, sukkani..

Oletko koskaan kokenut vaatteiden ostamisen olevan täydellisen ihana kokemus?  Minä olen. Useimmiten olen kuitenkin katunut jo seuraavana päivänä hankintaani. Se mihin homma eli täydellinen shoppauskokemus yleensä kaatuu on asiakaspalvelu tai sotkuinen putiikki. Sitä on joko liian vähän tai vähän liikaa. Sotkua ja palvelua. Onnistuneimmat myyjät ovat parhaita ihmistuntijoita. Hyvä myyjä ei myy vaan saa ostamaan.

Muistaakseni edesmennyt Isaac Asimov ”ennusti” sci-fi kirjassan ihmisten etääntyvän toisistaan lopulta niin merkittävästi että lisääntymistä varten vanhempien ei tarvitse enää fyysisesti tavata. Kuinka helpottavaa kompleksiselle ihmiskunnalle! Noh, tämähän on jo tapahtunut, joskin pienimuotoisesti. Myös elämänlaatuamme paranavien asioiden ostaminen vailla myyjän ja asiakkaan räpeltämistä samassa fyysisessä tilassa on yleistymässä. Oma saldo: 3 t-paitaa joista mikään ei oikein istu naurettavaan olemukseeni, 50 CD-levyä, 60 DVD:tä, parikolmesataa ämpeekolmosta, käyntikortteja ja kirjoja ja Pacemaker dj-miksaustoosa + pari tietokonetta.
Samainen Asimov, jolle koko maailmankatsomukseni tässä perustan, ennusti robottien tulevan osaksi arkeamme aluksi lelujen muodossa. Tämäkin on jo tapahtunut kirjaimellisesti. Oleellista on leikkiminen ja leikkimielisyys. Leikki pehmentää.

Takaisin vaatekauppaan. Japanialainen Tutuanna tekee sukkien ostamisesta musiikkia ja leikkiä.
Jokainen vaate jota kursorillasi hiplaat luo oman musiikillisen tunnelmansa. Täydellisen shoppauskokemuksen kannalta tässä ollaan jäljillä! Ennen kuin pukeudun japanilaisten teinityttöjen suosimiin vaatteisiin toivon vielä että saisin sovittaa vaatteita virtuaalisesti.

Katso myös.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s