Toista maata

Huipulla

Posted on: joulukuu 14, 2007

Tuuleeko huipulla?

Eräällä etäisellä sukulaismiehellä oli erikoinen käsitys ihmisen voimavaroista. Hänellä oli tapana sanoa että ihminen saavuttaa uransa huipun neljänkymmenen iässä. Tämän jälkeen ei enää edetä tai kehitytä.

Nelson Mandelasta tuli presidentti 76-vuotiaana. Mannerheimistä tuli sotamarsalkka 66-vuotiaana. YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon nimettiin virkaansa 62-vuotiaana. Michelangelo suunnitteli Pietarinkirkon kupolin 82-vuotiaana. Picasso tuhri taidetta vielä ysikymppiseksi. Aika harva meistä saavuttaa henkisen huippunsa neljänkympin tuntumilla. Joillakin se voi olla jo takana, toisilla se voi olla vielä edessä. Elämä ei ole numeroita. Elämä on kasvua, viimeiseen hengenvetoon.

Nelikymppinen liian nuori johtajaksi. Artikkeli Talouselämän sivuilla.

Ylempi mainos Adidaksen Pekingin Olympialaisiin tunnelmaa nostattavaa mainontaa (AOW). Alla Playstation kakkosen Cannesin kullalla palkittu filkka parin vuoden takaa.

Advertisements

1 Response to "Huipulla"

Hyvää Joulua ja kiitokset kuluneen vuoden hauskoista päreistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
joulukuu 2007
M T W T F S S
« Mar   Tam »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: