Toista maata

Homo neanderthalensis

Posted on: syyskuu 22, 2007

Herkkules

Markkinointiviestinnän viikko lähestyy päivä päivältä. Päivä päivältä olen kuitenkin yhä vahvemmin sitä mieltä, että ihmisen pitäisi äkkiä kiivetä takaisin puuhun ja lopettaa höpinät trendeistä, brändeistä, viestinnästä ja mediasta. Ihan oikeasti. Mitä kiireemmin sen parempi. Se on vain korkealentoista silmänlumepuhetta, jonka takana piilottelee edelleen se sama kehittymätön, itsekeskeinen ja väkivaltainen apinaheimo joka koko viime vuosisadan tuhosi toisiaan yhä kekseliäämmillä aseilla. Ja munkit ovat kova juttu porvoolaisessa grilliravintolassa. Järkyttävän supisuomalainen spottikimara. Tästä ei trendibrändiviestintämedia parane.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
syyskuu 2007
M T W T F S S
« Elo   Lok »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: