Sponsoripoppia

iiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkk

Iiiik. Muistan nuo ihanan kiljuttavat poika- ja tyttöbändit kuin edellisen krapula-aamuni. Se oli pitkä ja vaikea ajanjakso ihmiskunnan historiassa. Tämän trauman nallekarhupikkuhousuntuoksuisille lähes uskonnollisille juurille palaa Nokia, uuden apparaattinsa N81:n viraalisivustolla.

Sponsoripoppi on musiikin alalaji josta sivulla saadaan tuntuma. Hyvää kamaa. Jää soimaan kuin hummani hei. Jotenkin karmivaa mutta huumaavaa. Kuuntelin kappaleen kaksi kertaa yli vuorokausi sitten ja edelleen soi niin että tekisi mieli tunkea korvat täyteen muttereita. Mikä olisi upeampaa Nokialle kuin breikata oikeasti listoilla ihan puhtaalla ylipitkällä mainosjinglellä? Briteissä tämä voisi jopa olla mahdollista. Ne on crazy.

Sitä itteensä namuilua kuorolaulantaa sexyjen karjujen poseeraamista tämä on. Naurua rivien välissä ja edessä. Lapsuutensa poikabändeille kiljuneet ovat tulleet nyt siihen jeesuksellisen ihanteelliseen ikään että asioille voi jo ääneenkin naurahdella. Kommunismi on vähän passé ja asian kanssa on opittava olemaan. Nauru on paras lääke suuriin traumoihin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s