Toista maata

Gorilla woman

Posted on: heinäkuu 11, 2007

Blogikirjoitus pilasi elämäni

AOW:sta tuoreeltaan löytynyt ihanasti retrohyymörillä pelittävä printti.

Tutkivana journalistina en mainoksen nähtyäni voinut olla googlettamatta hakuruutuun sanoja ”gorilla woman”. Nyt kadun että ikinä lähdin tutkimaan koko asiaa. Halusin vain löytää tietoa gorillanaisista. Mieleni pimeimpiä sopukoita kiehtoi aatos karvaisista gorillanaisista aiheuttamassa hämmennystä muinaisten sirkusten estradeilla. Varsinkin vanhan Barnumin ajan sirkukset ovat mielikuvissani täynnä ihmeellisiä Gorilla womaneja.

Ensimmäinen linkki jonka Goookele tarjosi gorilla woman-tietouden äärelle veikin minut suoraan slangisanakirjan sivuille. Urban Dicitionaryn sivuilta löytyvä ”gorilla womanin” määritelmä oli alapäätyylissään sellaista kinky-tasoa että en lähde sitä tänne herkkien sielujen riesaksi sanasta sanaan kääntämään. Sanotaanko nyt näin että gorilla womanilla tarkoitetaan jotain sellaista miehen naiselle rakastelun loppukiihkossa tekemää temppua josta 99,8% naisista vetää miestä kyselemättä näköön. Loput 0,2 % villiintyvät ja kiipeävät pihapuun oksille roikkumaan. Voin olla laskelmissani väärässäkin. Asiaan vihkiytyneet korjatkoot jos olen hakuteillä.

Raskasmielinen kysymys. Ovatko mainoksen suunnittelijat tiedostaneet slangityylin gorilla woman-merkityksen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
heinäkuu 2007
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Flickr galleria

Lämmin hetki infernaalisen muuttomyrskyn keskellä. Milo and me. #shadowhunters #shadow #rsa_shadows #flowers #love #milopoikanen

Been busy. Sorry friends. :heart:️ #intiatyttö #portraiture

Me olemme aivan paranormaali suomalainen perhe. #paranormal #scary #hipstamagic

Milo for Clinton. #presidential #democracy #usa #hipstamagic @milopoika #hipstamatic #igershelsinki

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: