Toista maata

Täydellisen toimiva mainos

Posted on: heinäkuu 9, 2007

Täydellisen toimivan mainoksen tekeminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Täydellisen toimivan mainoksen tekemiseen tarvitaan eläin, laulu ja fakta. Pepsin oveluutta. Tässä on nyt se kaikki.
Tietenkin mainokseen tarvitaan aluksi aina joku idea, oikeastaan ihan sama mikä. Kyseessä on enemmänkin muodollisuus. Alkeellisimmastakin ideasta saa hyvän kun muistaa käyttää seuraavia elementtejä:

1. Käytä pieniä eläimiä, jotka ovat ihanan söpöjä. Käytä niitä ihmisen tilalla. Ihminen ei ole niin söpö kuin pörröiset puput. Paitsi pienet lapset ovat pörröisiä.

2. Käytä mainoksessa yksinkertaisen tarttuvaa musiikkia, jingleä tai jotain muuta kivaa lallatusta. Musiikki on suorin tie ihmisen sydämeen ruoan jälkeen. Kiva rallatus jää soimaan tuntikausiksi kohteesi tajuntaan ja saa hänet toimimaan ostotilanteessa teollisuusrobotin tavoin.

3. Faktat ovat ihkuja. Kuluttajat ovat käveleviä järkeily- ja laskukoneita jotka raksuttavat vertailevia mikä näistä tuotteista on paras-kaavioitaan koko ostoprosessin ajan. Ihminen on eläinkunnan järkevin olio. Katso peiliin jos et usko.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
heinäkuu 2007
M T W T F S S
« Kes   Elo »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: