Takapenkillänne on murhaaja


Aika harva murhaajien pelossa oikeastioikeasti kahdenistuttavan auton hankkii. Mutta hankittuasi k.o. automobiilin viestit muille autoilijoille olevasi salainen agentti tai vääjäämätön uhka kansainväliselle rikollisuudelle. Maxwell Smart.

5 kommenttia artikkeliin ”Takapenkillänne on murhaaja

  1. Okei, hienoa että osataan kääntää asioita päälaelleen ja vielä toteuttaa sen mukaista mainontaa. Kekseliäs idea ei ole kuitenkaan synonyymi hyvän idean kanssa, tässä loistava esimerkki siitä. Vaikka luova poppoo on kuvitellut luoneensa agentti-ovelan spotin, niin metsään meni. Ja toisaalta, maailma on kaksipaikkaisia autoja täynnä, joten eipä tuossa edes voida puhua mistään uudesta innovatiivisesta takapenkittömyydestä.

  2. Pian koko kaupunki kuiskii Mainonta on Syvältä II:n lähestyvästä ensi-illasta. Ja siitä, kuinka sitä ensimmäisen osan maineteoilla ratsastaen sitä härskisti mainostetaan muissa blogeissa. Virittäydy tunnelmaan, valmistaudu väistämättömään. Muutaman viikon päästä maailma ei ole entisensä. Asiasta saa mainita niin monelle kuin vain pystyy, katsotaan, millainen on blogosfäärin voima.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s