Toista maata

6 sekuntia

Posted on: marraskuu 20, 2006

Keskenjääneet tarinat.

Advertisements

4 vastausta to "6 sekuntia"

Hieno idea, mutta onko riittävän selkeästi esitetty? Itse en ainakaan ilman kommenttiasi olisi välttämättä heti ymmärtänyt mitä ajetaan takaa. Ehkä hyvä teksticopy olisi selk…

Se oli vain oma blogistanilainen runotulkintani tuo ”keskenjääneet tarinat”. Anteeksi, olen tajunnanvirtanen ja hieman sfääreissä joskus.

Mainoksen tekijöillä oli selvästi toinenkin ajatus mielessään. Pääviestihän on selvästi kertoa että kuuden sekunnin välein joku sairastuu. Tässä näytettiin tavallisia VALKOIHOISIA(!) kertomassa ensireaktiostaan, kuuden sekunnin välein. Itse pidin erityisesti tuosta että lauseet ja sanomiset katkesivat kesken. Siitä syntyi se mysteeri ja jännite joka on oleellisen tärkeää synnyttää. Että viitsii katsoa loppuun asti.

Sinun viestisi toki ymmärsin, mutta en advöön viestiä.

Minulta muuten meni tuo mainitsemasi toinenkin viesti kokonaan ohi. Mutta niin, ei se toisaalta tarkoita sitä etteikö tekele olisi onnistunut. Enhän minäkään voi kaikkea ymmärtää, enhän… 🙂

Mun mielestä tässä kesken jääminen on erittäin hyvä keino tässä, paitsi tietenkin jännitteen ylläpitämisen kannalta, mutta myös tarinallisesti. Tässä on viitataan tosi siististi siihen, miten HIV katkaisee ihmisten elämät, aina liian nuorena ja aina liian epäoikeudenmukaisesti, mutta ilman turhaa osoittelua ja tekopyhyyttä. Tämä idea toimii tosi monella tasolla tosi hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
marraskuu 2006
M T W T F S S
« Lok   Tam »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: