4 kommenttia artikkeliin ”6 sekuntia

  1. Hieno idea, mutta onko riittävän selkeästi esitetty? Itse en ainakaan ilman kommenttiasi olisi välttämättä heti ymmärtänyt mitä ajetaan takaa. Ehkä hyvä teksticopy olisi selk…

  2. Se oli vain oma blogistanilainen runotulkintani tuo ”keskenjääneet tarinat”. Anteeksi, olen tajunnanvirtanen ja hieman sfääreissä joskus.

    Mainoksen tekijöillä oli selvästi toinenkin ajatus mielessään. Pääviestihän on selvästi kertoa että kuuden sekunnin välein joku sairastuu. Tässä näytettiin tavallisia VALKOIHOISIA(!) kertomassa ensireaktiostaan, kuuden sekunnin välein. Itse pidin erityisesti tuosta että lauseet ja sanomiset katkesivat kesken. Siitä syntyi se mysteeri ja jännite joka on oleellisen tärkeää synnyttää. Että viitsii katsoa loppuun asti.

  3. Sinun viestisi toki ymmärsin, mutta en advöön viestiä.

    Minulta muuten meni tuo mainitsemasi toinenkin viesti kokonaan ohi. Mutta niin, ei se toisaalta tarkoita sitä etteikö tekele olisi onnistunut. Enhän minäkään voi kaikkea ymmärtää, enhän… 🙂

  4. Mun mielestä tässä kesken jääminen on erittäin hyvä keino tässä, paitsi tietenkin jännitteen ylläpitämisen kannalta, mutta myös tarinallisesti. Tässä on viitataan tosi siististi siihen, miten HIV katkaisee ihmisten elämät, aina liian nuorena ja aina liian epäoikeudenmukaisesti, mutta ilman turhaa osoittelua ja tekopyhyyttä. Tämä idea toimii tosi monella tasolla tosi hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s