Toista maata

Autot ja monsterit

Posted on: lokakuu 7, 2006

Jokainen meistä on elämässään nähnyt ainakin yhden auton. Hirviöt ovat oma lukunsa. Suurin osa niitä nähneistä ei uskalla puhua asiasta lainkaan, koskaan, kenellekkään. Tunnen sellaisia ihmisiä paljon. Toista maata tarjoaa nyt mahdollisuuden nähdä kumpaistakin. Niiden jotka pelkäävät aivan kauheasti autoja kannattaa sulkea silmänsä.

Mainonnan kohteena kaukoidän markkinoille suunnatty Toyota Vios. Kuinkahan monta kertaa suunnittelijat ovat joutuneet vakuuttamaan Toyotan markkinointiüübereille että ”ei tässä ei anneta mielikuvaa autosta pahviautona”? Toivottavasti ei kertaakaan. Mainos on muistaakseni parin vuoden takaa. Ovela. Hokasin sen Adpunchista.

Toinen hirviömme on samaa maata.. tai paremminkin vettä. Kaupunkilaisen miniauton Smartin printti joka ei ole niin kauhean smart. Hirviö tässä on ja varmaan ihan saman kaliiberin Nessie. Alla lukee ”Kukaan ei tule uskomaan että olet nähnyt tällaisen hinnan”. Tarjousmainonnan kärkipäätä. Ihan hölmö. Vaikka hirviö on söpö.

Smart?

Ja lopuksi. Tuore mainosfilmi joka kääntää Hummer-auton kovat maskuliiniset arvot päälaelleen. Tämän mainoksen hirviöt ovat hurjimpia. Maailmanlopun meiningin keskeltä löytyy rakkautta.  Hummerin melodiat jäävät soimaan päähän, siksi hyvä päätös lyhyelle hirviöautokavalkaadillemme. Lopussa seisoo: ”Se on pieni hirviö”.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
lokakuu 2006
M T W T F S S
« Sep   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: