Autot ja monsterit

Jokainen meistä on elämässään nähnyt ainakin yhden auton. Hirviöt ovat oma lukunsa. Suurin osa niitä nähneistä ei uskalla puhua asiasta lainkaan, koskaan, kenellekkään. Tunnen sellaisia ihmisiä paljon. Toista maata tarjoaa nyt mahdollisuuden nähdä kumpaistakin. Niiden jotka pelkäävät aivan kauheasti autoja kannattaa sulkea silmänsä.

Mainonnan kohteena kaukoidän markkinoille suunnatty Toyota Vios. Kuinkahan monta kertaa suunnittelijat ovat joutuneet vakuuttamaan Toyotan markkinointiüübereille että ”ei tässä ei anneta mielikuvaa autosta pahviautona”? Toivottavasti ei kertaakaan. Mainos on muistaakseni parin vuoden takaa. Ovela. Hokasin sen Adpunchista.

Toinen hirviömme on samaa maata.. tai paremminkin vettä. Kaupunkilaisen miniauton Smartin printti joka ei ole niin kauhean smart. Hirviö tässä on ja varmaan ihan saman kaliiberin Nessie. Alla lukee ”Kukaan ei tule uskomaan että olet nähnyt tällaisen hinnan”. Tarjousmainonnan kärkipäätä. Ihan hölmö. Vaikka hirviö on söpö.

Smart?

Ja lopuksi. Tuore mainosfilmi joka kääntää Hummer-auton kovat maskuliiniset arvot päälaelleen. Tämän mainoksen hirviöt ovat hurjimpia. Maailmanlopun meiningin keskeltä löytyy rakkautta.  Hummerin melodiat jäävät soimaan päähän, siksi hyvä päätös lyhyelle hirviöautokavalkaadillemme. Lopussa seisoo: ”Se on pieni hirviö”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s