Heitä suomenruotsalainen voltti

HBL Volt

Joitakin pikku piristysruiskeita on ilmestynyt katukuvaan sinne missä kuluttajiin yritetään salakavalasti vaikuttaa. Yksi silmiin pistäneistä on tämä Hufvudstadsbladetin näkemys nykypäivän Suomi-neidosta. Husarin perinteitä kunnioittamattomalla kampanjalla huudetaan tietoisuuteen ensimmäistä maassamme ihan kohta julkaistavaa ruotsinkielistä viikkolehteä Volttia. Toivottavasti television puolella näemme perinteistä tukkijätkämeininkiä iranilaisittain. Nähtäväksi jää kuinka moni Suomessa asuva afrikkalainen hankkii Volt-lehden ja alkaa sen seurauksena opiskella toista pakollista.

Samaan aikaan toisaalla David Bowie, Richard Gere ja Sarah Jessica Parker ovat omaksuneet myös toisen näkökulman. He ovat julistautuneet afrikkalaisiksi.

KeepchildaliveTämän ovat tehneet taistellakseen Afrikan rajusti kauheutuvaa AIDS-tilannetta vastaan, tai pikemminkin auttaakseen sen surullisiksi uhreiksi jo joutuneita. Heimoveljeä ei jätetä mentaliteetti syntyy jo pienestä raidasta maalia.

David Bowie on tätä nykyä maailman afrikkalaisin marsilainen. Mutta mitä on tuo mönhä hänen poskellaan? Kuivunutta partavaahtoa, vai alta kuoriutuva afrikkalainen?

Yksi kommentti artikkeliin ”Heitä suomenruotsalainen voltti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s