Toista maata

Livsfara!

Posted on: syyskuu 3, 2006

Tules lähemmäsPorvoon kirkon palo oli jälleen yksi lukuisista todisteista mainonnan vaarallisuudesta. Kuten laamanni Lars Karlsson julisti muutama päivä sitten oikeussalissa: ”mainoslehtiset ovat todella vaarallisia”. Olen täysin samaa mieltä. Porvoon kirkon paloon syyllistyneet mainoslehtiset tulisi lähettää viipymättä suljetulle osastolle ja lingota se aurinkoon.

Ehdotan Abu Ghraibin suljettua osastoa, tai Guantanamon pahamaineista laitosta. Länsimainen oikeusjärjestelmämme on kuitenkin ehkä liian armelias paatuneimpien mainosten edessä. Ne pitävät meitä vaan pilkkanaan ja nauravat koko systeemille. Olen nykyaikaisena ihmisenä valmis siis hyväksymään kaikkein äärimmäisimpien rangaistuskeinojen käytön. Skål, myrkkypiikkille! Silloin kun mikään muu ei auta. Laamannin kanta oli samoilla linjoilla: ”Niitä ei yksinkertaisesti pitäisi olla”.

Advertisements

2 vastausta to "Livsfara!"

[…] Aidosti hauskojen blogien joukkoon löysin Lehden ohelle Toista maata blogin. Toista maata on rennolla otteella erilaisia mainosmaailman ilmiöitä tarkkaileva blogi, jonka erityistä herkkua ovat valokuvat ja videot. Myös teksti on sattuvaa ja toisinaan myös totiseen leikinlaskuun pyrkivää, esimerkkinä postaus Livsfara, jossa pohditaan vaarallisten mainoslehtisten sijoittamista Guantanamoon. […]

Google is the best search engine

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
syyskuu 2006
M T W T F S S
« Elo   Lok »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: