Toista maata

Miksi sinä Afrikan mies huijot?

Posted on: elokuu 29, 2006

  • In: Uncategorized
  • Comments Off on Miksi sinä Afrikan mies huijot?

Super-TimoÄlä enää tapa ötököitä läiskimällä poskiasi, läiskimällä reisiäsi, läiskimällä käsivarsiasi, Super Timor on täällä. Super Timorin uusi koostumus on entistäkin vahvempi, Super Timor. Hyönteiset kuolevat jo kun haistavat Super Timorin tuoksun. Super Timor ja uusi koostumus, todellakin voimakkaampi! Numero ykkönen”.

Katso afrikkalainen, groovy hyönteismyrkkymainos.

Legendaarisen Ohovi-miehen, Ilmari Mattilan haastattelusta selviää miten ikimuistoinen Off-mainos syntyi Lapin perukoilla.

Advertisements

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
elokuu 2006
M T W T F S S
« Hei   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: