Toista maata

Intian tunnetuin ravintola

Posted on: elokuu 24, 2006

Naminami

Viimeiset päivät lähes kaikkien puhuvien huulilla on ollut aikaisemmin tyystin tuntematon ravintola Mumbaissa, siis entisessä Bombayssä, Intiassa. Ravintolan mainonta ja nimi ovat herättäneet suurta suuttumusta, hämmennystä ja hilpeyttä koko läntisessä maailmankaikkeudessa. Hitler´s Cross, (suom. Hitlerin Risti) nimisestä ravintolasta on uutisoitu kaikkialla missä journalisteja on vaan sattunut notkumaan. Baaritiskien lisäksi heitä notkuu turhien julkkisten puutarhavajoissa ja mediatalojen loputtomissa powerpoint-maratoneissa.
Nut takaisin Mumbailaisen Hitlerin Risti-ravintolan herättämiin reaktioihin ja niiden uutisointiin. Kaikki tiedämme että otsikot ovat niitä joilla ihmiset saadaan lukemaan uutinen. Otsikko on kärjistetty, tiivistetty myyntipuhe jolla jutut myydään lukijoille. Hitlerin Risti ravintolan uutisoinneissa otsakkeet ovat olleet pääosin samansuuntaisia, Intian juutalaisten raivostumisesta kertomista, mutta Helsingin Sanomien verkkosivuilta löytynyt aiheen otsikointi oli laimeudessaan jo suuren suurta parodiaa:

Myyvä brändi jää mieleen”. Oliko tuo todella kyseisen uutisen kärki? Kuka brändipapukaija näitä uutisia naputtelee?

Advertisements

2 vastausta to "Intian tunnetuin ravintola"

Kaveri kävi juuri Intiassa ja kertoi, että siellä myytiin Mein Kampfia jokaisessa kirjakaupassa. Tiedä sitten, ovatko asiat siellä muutenkin hieman toisin.

Jännittävää tuo Intian Hitlervillitys. Liittyyköhän tämä millään muotoa svastikaan eli hakaristiin jota Intiassa näkee vaikkapa temppeileissä ja monissa seremonioissa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
elokuu 2006
M T W T F S S
« Hei   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: