Toista maata

Vuoto

Posted on: elokuu 22, 2006

Microsoft the Office Perun kaiken kauniin sanomani Microsoftista tuolloin. Nyt jättiläinen haluaa nauruvideot pois netistä. Kyseessä olikin vain sisäiseen käyttöön tarkoitettua materiaalia. Imuroi siis filkat silmilläsi ja vähän äkkiä. Sillä kohta menee mutkikkaaksi. Hankala värväytyä firmaan töihin vain nähdäkseen jotain niin huvittavaa.

YouTube muuten rokottaa ihmisiä jotka lataavat kyseenalaista (lue:lakipökäläin ja isoisofirmain vastaista) suttua, lakkauttamalla yhdellä napsautuksella heidän tilinsä. Samaa tapahtuu Flickrissä.

Advertisements

3 vastausta to "Vuoto"

There’s no bad publicity.

Voisiko olla, että ovela veto Microsoftilta tehdä clipeistä kielletty hedelmä? Viimeistään nyt niistä tulee kuuma puheenaihe ja must see juttu.

Hyvä pointti Juuso. Totta. Ei tullut heti mieleen. Soodassa ja markkinoinnissa kaikki keinot ovat sallittuja, paitsi polttohautaus elävältä. Jospa todellakin kyseessä on vain kohisevan kulttiaseman nostatus, palautan MSUK:n markkinointiväelle pisteet sisään ja lisään siihen ison harvinaisen 1950-luvun lippahatun mukaan. 🙂

Mikäs se olikaan paras keino saada viraalit virtaamaan tuhatta ja sataa? Kiistämällä, uhkailemalla ja kiristämällä.

Aikaisempia esimerkkejä löytyy vaikkapa Pumalta vuodelta 2003.Tosin tästä ei varmaankaan vieläkään kukaan tiedä, onko kyseessä aito viraali vai hieman photoshop skillseilä leikittely. No, Puma ainakin ne kieltää, ja kuvat leviää vieläkin. (http://www.adrants.com/2003/03/puma-ads-not-for-the-squeamish.php)

…ja yksi hyvä tapa testata viraalin toimivuus on se, että filkka, kuva tms. laitetaan lafkan sisäiseen kiertoon salassapito -leimalla, ja lasketaan minuutteja, milloin mainos leviää talon ulkopuolelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
elokuu 2006
M T W T F S S
« Hei   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: