Toista maata

Hävityksen sattuessa toimi näin

Posted on: elokuu 19, 2006

Fight ClubLensin Joensuusta Helsinkiin keskiviikkona. Samalla koneella kuin tuore euroopanmestari. Se oli läheltä piti tilanne. Oli harvinaisen lähellä ettei kone jo noustessaan räjähtänyt tulenpalavana helvettinä metsään.Ensinnäkin. Pilotti, joka oli ensimmäisellä lennollaan harjoittelujakson jälkeen, pelasi selvästi koko lähtökiihdytyksen ajan Grand Theft Autoa. Lennettyämme vain kymmenisen minuuttia hehkuva meteoriitti oli lävistää koneen rungon valtavalla nopeudella. Ei tarvitse olla insinööri päätelläkseen mitä siitä olisi seurannut. Kaikkien miehistön jäsenten ja matkustajien nautittua kierosti hymyilleen lentoemännän äidillisesti tarjoamat unettavat kahvit, koimme ilmakuoppia jotka saivat toisen maailmansodan pommilentäjän kohtaaman ilmatorjunnan vaikuttamaan rentouttavalta thai-hieronnalta. Katselin kauhuissani siiven rakenteista lentelevien musertuneiden kiinnikkeiden katoavan pimeään yöhön. Jossain vaiheessa loputonta syöksykierrettä lensimme niin matalalla että ihmisten ikkunoista saattoi nähdä sisään. En vilkuttanut. On täydellinen ihme että olen vielä täällä.
Aina sama juttu joka lennolla. Kymmenen minuutin välein keksin jonkun  lentskaria kohtaavan kauhuskenaarion ja käyn sen ajatuksissani läpi.

Eilen Ilta-Sanomissa uutisoitiin brittiläisen halpislentoyhtiön koneen joutuneen tekemään hätälaskun oksennuspussista löytyneen uhkaavan viestin takia. Melkein kuin David Fincherin kulttituotoksessa Fight Clubissa. Siinä päähenkilö Tyler Durden sabotoi lentokoneiden pelastusohjekortteja. Hän teki niistä turvattomuutta herättäviä, kauhistuttavan todellisia. Leffayhtiö jakoi yleisölle näitä mustan huumorin pilke silmäkulmassa elokuvan ennakkonäytännöissä.

Alla vielä hykerryttävä, samanhenkinen, The Condom Storen mainokseksi sabotoitu pelastusohje. Se esittelee ohjeita maanjäristysten ja tulipalojen varalle. Maailmanloppu on käsillä, pupsikaa kuin puput.

Termit ”maanjäristys” ja ”tuli” ovat sanoja joita käytetään kuvaamaan myös seksuaalisia nautintoja.

The Condom Store

Advertisements

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
elokuu 2006
M T W T F S S
« Hei   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: