Punainen paholainen

Elektrolux

Hauska kuva. Pesukonemainos suunnattu hulluille italialaisille? Voisi olla melkein tomaattisosemainos. Jos herran silmät olisivat soseen peitossa eivätkä hymyilisi noin herttaisesti, kuva olisi silkkaa kauhua.

Tuli mieleen Teron postaus Matilde maitokaakaosta. Tässä on sitä samaa ideaa ja asetelmallisuutta. Maistoin kyseistä kylpyammejuomaa viime viikonloppuna. Toimi.

4 kommenttia artikkeliin ”Punainen paholainen

  1. Idea ja asetelmallisuus kyllä, mutta tarkoitusperä kuitenkin niiiiiin eri. Jos kyseessä olisi mainitsemasi tomaattisosemainos, niin taitaisi jäädä purkki hyllyyn.

  2. Kiitos Antti kehuista! Lämmittää pientä sydäntä kummasti tuollainen! Tämän takia luovutin paikkani baarijonossa tuntemattomalle tyypille eilen. Respectos to you to!

    Tero, kiitos kommentista!
    Kuten tomaattisoseessa, makuja on monia.
    Itselläni on kummallinen fetissi rakastua kaikkeen vähänkin shokkipotentiaaliseen materiaaliin. Sellaiseen joka keikkuu hyvän ja arvelluttavan maun rajamailla. Siellä on paljon kyntämätöntä ja mainonnan huomioarvon kannalta kuohkeaa maastoa.

    Markku Rönkkö sanoi eräällä kurssilla hienosti oman näkemyksensä asiaan. Se meni jotenkin näin: Silloin kun mainosidean ensimmäisen kerran kohdatessasi näet ja kuulet punaista, olet oikeilla jäljillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s