Toista maata

Muussatut mainokset

Posted on: elokuu 3, 2006

Mash upWindex

Kumpi oli ensin, Wonderbra vai Windex?

Chicagolainen copy Littlejohn avasi joitakin päiviä sitten uuden admashups-blogin jonka tarkoituksena on kerätä mashup-mainoksia.
Mashup-termi on monelle tuttu netissä levinneiden laittomien miksausten puolelta. Termillä siis tarkoitettiin alunperin kappaletta jonka joku on tuottanut yhdistelemällä laulua toisesta ja musiikkia toisesta kappaleesta.

Samaa mashuppailua voi nyt lähteä kokeilemaan mainonnan puolella. Ajatuksena on sotkea kahta eri mainosta, sanoin, kuvin, miten vain, kunhan toimii.

Ylhäällä vasemmalla on Littlejohnin malliesimerkki: ikkunanpesuainemainos johon on sijoitettu Wonderbran logo. Oikealla on alkuperäinen mainos. Tässä tapauksessa mashup toimii ainakin meikäläiselle jopa paremmin kuin alkuperäinen. Tai ainakin tarina on iskevämpi :D.

Oma kokeiluni. Sekoitin palkintoja voittaneen Hondan ”Hate Something, Change Something”-kamppiksen ja tuoreen Playboylle Brasiliassa tehdyn printin. Alunperin nuo Playboyn mainoksessa olevat tussilla piirretyt kasat kuvastivat naisten häpykarvoituksen muutosta kolmessakymmenessä vuodessa. Nyt mielikuva liukuu autoyhteyden johdosta vihreämpään suuntaan. Kö?

Playboy Diesel

Advertisements

3 vastausta to "Muussatut mainokset"

Kyllä, kokeilusi toimii ja aika vänkä idea tuolla admashup-saitilla. Pitääpä muussailla itekin…

Google is the best search engine

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
elokuu 2006
M T W T F S S
« Hei   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: