Koiranbushka

Vihdoinkin kadulle ”unohdettu” koirankakka on valjastettu hyötykäyttöön! Nehän ovat ilmaisia mainospaikkoja!

Bushmannin jätös

Se lähti liikkeelle tummanruskeana protestina Georg Bushin uudelleenvalintaa vastaan. Bush valittiin uudestaan mutta toimiva idea jäi elämään. IDEA: George Bushin naamalla varustetut miniliput isketään pystyyn koirankakkaan.

Nyt kuulemma jo Saksan poliisikin jahtaa näitä kakkaliputtajia. Kyllä internet on mahtava keksintö!

Katso virallinen bush-koirankakkagalleria.
Printtaa oma Bush-lippusi.
via:computerlove

Tämä on mielestäni bushkakkagallerian paras kuva. Lisädramatiikkaa luovat ympärillä olevat esineet. Spray-kannut synnyttävät ajatuksen katutaiteen jatkumosta.Dog Shit

3 kommenttia artikkeliin ”Koiranbushka

 1. Ei tää ihan uusi idea ole, Kesselskramerhan teki muutama vuos ihan vastaavan kamppiksen Hans Brinker- budjetihotellille Amsterdamissa. Sillon koirankakkoihin tökittiin muistaakseni lippuja missä oli hotellin logo ja osoite..

 2. Olin näemmä tuolloin nukkuva solu tämän asian tiimoilta..:)

  Ideoista.
  Lopulta voimme kysyä, onko enää täysin uusia ideoita? Eikö jokainen idea jollain tavalla pohjaudu aikaisempiin ideoihin? Ihmiskunta on rakentanut tämän sivilisaatioksi kutsumansa muurahaiskeon ideoista jotka on rakennettu aikaisempien ideoiden päälle.
  George Bushia vastaan syntynyt koiranjätös-liputus lähti liikkeelle myös pari vuotta sitten, samoihin aikoihin kuin tuo Hans Brinker-kampanjointi.
  Kumpi oli ensin, muna vai kana, lienee samantekevää. Tärkeämpää on tehdä hyvää jälkeä, hyviä munia. Bushvastaisessa kampanjassa koiranpökäleet vertautuivat kivasti herran persoonaan. Miten tuossa Hans Brinker-kampanjoinnissa oli?

 3. Samaa mieltä apinak:n kanssa. Mitä sitten jos käytetään kopioituja ideoita? Kunhan muistetaan uudistaa ja jalostaa ideoita, ettei mene täysin kloomamiseksi. Hyvät munat tärkeimpänä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s