Toista maata

Koiranbushka

Posted on: elokuu 2, 2006

Vihdoinkin kadulle ”unohdettu” koirankakka on valjastettu hyötykäyttöön! Nehän ovat ilmaisia mainospaikkoja!

Bushmannin jätös

Se lähti liikkeelle tummanruskeana protestina Georg Bushin uudelleenvalintaa vastaan. Bush valittiin uudestaan mutta toimiva idea jäi elämään. IDEA: George Bushin naamalla varustetut miniliput isketään pystyyn koirankakkaan.

Nyt kuulemma jo Saksan poliisikin jahtaa näitä kakkaliputtajia. Kyllä internet on mahtava keksintö!

Katso virallinen bush-koirankakkagalleria.
Printtaa oma Bush-lippusi.
via:computerlove

Tämä on mielestäni bushkakkagallerian paras kuva. Lisädramatiikkaa luovat ympärillä olevat esineet. Spray-kannut synnyttävät ajatuksen katutaiteen jatkumosta.Dog Shit

Advertisements

3 vastausta to "Koiranbushka"

Ei tää ihan uusi idea ole, Kesselskramerhan teki muutama vuos ihan vastaavan kamppiksen Hans Brinker- budjetihotellille Amsterdamissa. Sillon koirankakkoihin tökittiin muistaakseni lippuja missä oli hotellin logo ja osoite..

Olin näemmä tuolloin nukkuva solu tämän asian tiimoilta..:)

Ideoista.
Lopulta voimme kysyä, onko enää täysin uusia ideoita? Eikö jokainen idea jollain tavalla pohjaudu aikaisempiin ideoihin? Ihmiskunta on rakentanut tämän sivilisaatioksi kutsumansa muurahaiskeon ideoista jotka on rakennettu aikaisempien ideoiden päälle.
George Bushia vastaan syntynyt koiranjätös-liputus lähti liikkeelle myös pari vuotta sitten, samoihin aikoihin kuin tuo Hans Brinker-kampanjointi.
Kumpi oli ensin, muna vai kana, lienee samantekevää. Tärkeämpää on tehdä hyvää jälkeä, hyviä munia. Bushvastaisessa kampanjassa koiranpökäleet vertautuivat kivasti herran persoonaan. Miten tuossa Hans Brinker-kampanjoinnissa oli?

Samaa mieltä apinak:n kanssa. Mitä sitten jos käytetään kopioituja ideoita? Kunhan muistetaan uudistaa ja jalostaa ideoita, ettei mene täysin kloomamiseksi. Hyvät munat tärkeimpänä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
elokuu 2006
M T W T F S S
« Hei   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: