Mainonnan multasormi

Rymättylän Neste?

Multa tuli jo.. ja turve kans

Tämä kuva suhahti sähköpostiini joskus keväällä. Kuvan lähettäjä kertoi kuvan olevan Rymättylän Nesteen pihalta. Jos joku voisi vahvistaa tiedon, olisimme enoni kanssa kiitollisia. Oli niin tai näin, olen sitä mieltä että tämän tussilla taitavasti paperille rustatun mainosjulisteen olisi ehdottomasti pitänyt lähteä edustamaan suomalaista mainososaamista Cannesiin. Tämä on ytimessä! Toteutus on kansallisromanttista lavatanssien tuoksuista Tankki Täyteen-meininkiä. Kuitenkin mainosjuliste toimii myös globaalisti. Viestissä on semanttisia tasoja vaikka lapiolla jakaa. Raikkaan rehellistä kaduntallaajan huumoria ja anarkistista graafista toteutusta ajana henkeen tussilla suhaistuna. Tähän päälle yks korvapuusti ja iso kahvi.

5 kommenttia artikkeliin ”Mainonnan multasormi

 1. Vahvistan tiedon oikeaksi, eli Rymättylän Nesteen huoltamokompleksin pihaltahan tuo mainososaamisen virstapylväs löytyy. Niin kuin sanoit, tämä on ytimessä. Tämä toimii jokaisella tasolla välittämättä kohdeyleisön ÄO:stä, huumorintajusta tai sosigrafisesta asemasta.

  Taidankin seuraavan kerran mökillä poiketessani käydä kyseisen posterin tekijän puheilla ja ehdottaa mahdollista yhteistyötä.

  Valitettavasti domain multatuli.com on jo varattu, kiitos saman nimisen amsterdamilaisen hotellin.

 2. Kiitos Tero tiedoista!
  Tietävätköhän siellä huoltamolla miten me täällä fanitetaan? 😀
  Ja jos oikein lähtee viesti verkossa kiertämään saavat lisää iloisia asiakkaita kauempaakin pällistelemään multapusseja.

  Tuota amsterdamilaista hotlaa kannattaisi ehdottomasti markkinoida suomalaisille seksituristeille!

  Hyvää kesää sinne! Laitan blogisi heti listalleni.

 3. Seuraava Matalan Paikan Leiri kuuluisi järjestää tuolla parkkipaikalla.

  Kesänjatkoja!

  Ps. Jos kuulet että Junior Copya kaivataan jossain päin tätä planeettaa, niin wink wink 🙂

 4. Tunnen tekijän menneiltä vuosilta oikein hyvin (aina ollut samanlainen sanaseppo:) ja tapasin hänet paikallisen kesäteatterin väliajalla pari viikkoa sitten, kerroin kuinka mainos kiertää suloista Suomeamme, hän (nainen) oli erittäin yllättynyt ja tietysti mielissään, oli kylläkin kuullut jo kaukana asuvalta veljeltään että ”nyt sä nainen olet jo ihan kuuluisuus töherryksinesi” veljethän ovat kuulemma aina niin kateellisia.:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s