Toista maata

Lihaksikkaat ovat mukavimpia

Posted on: heinäkuu 1, 2006

Keho tus

”Muutu mukavammaksi ihmiseksi”.

Aivan uudenlaista lähestymiskulmaa kehonrakennuksen ihailtuun maailmaan. Sympatico. Liikuttava. Verrattavissa Schwarzeneggerin surullisenkuuluisiin komediasuorituksiin lapsiaiheisissa elokuvissa 1990-luvulla.


Kenelle tämä mainoksen viesti on suunnattu? Onko mukavemmaksi ihmiseksi muuttumisen viesti suunnattu a) yltiölihaksikkaille hormoniagressioidensa kanssa painiville yökerhojen lihaskintaille jotka purkavat väkivaltaisuuttaan sammuviin asiakkaisiin, vaiko b) suurelle yleisölle? Suurelle yleisölle sen takia että kehonrakennuksen maine on tummunut epämääräisen hormonikarkkikaupan yleistyessä. Julistaako kyseinen kuntosali siis ehkä puhtauttaan nappikaupasta? Ei ainakaan kovin näkyvästi. Lihasmiehiin en usko tämän printin vetoavan ollenkaan tarpeeksi jo sen takia että kuvaan on valittu mahdollisimman kevyt auto, Mini, eikä esimerkiksi jättimäistä rekkaa, joka nostaisi lihksikkuuden ja voiman keskiöön. Päädyn vaihtoehtoon b niinkuin bodybuilding. Mutta onko ajatus siis se että lihakset tekevät sinusta mukavamman tai antavat sinulle paremmat mahdollisuuden olla mukava? Mainos antaa siis uuden merkityksen sanalle lihakset. Lihakset=mukava. Tekee meistä epälihaksikkaista hylkiöistä epämukavia, tai ainakin alentaa mukavuutemme, oli se sitten miten mukavaa tahansa. Mukavuutemme valuu vähemmän merkittävään asemaan sillä lihakset ovat ne jotka mukavat on.

Advertisements

1 Response to "Lihaksikkaat ovat mukavimpia"

[…] Hieno kuva. Kohderyhmänänä kehonrakentajat. Olematta ollenkaan kehonrakentajatyyppiä, minuun tämä suoraviivainen neandertal- meininki vetoaa paremmin kuin hyvistä käytöstavoista lässyttäminen. […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
heinäkuu 2006
M T W T F S S
« Kes   Elo »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: