Toista maata

Tuulihattutyyppi

Posted on: kesäkuu 17, 2006

Ote kirjasta Mainonta – Propaganda (1938):

Tuulihattutyyppi. 

Tämä tyyppinimitys ei ehkä ole aivan onnistunut. Tarkoitamme naistyyppiä, joka ei oikeastaan milloinkaan tiedä, mitä hän tahtoo, joka myllää koko liikkeen ylösalaisin hakiessaan jotakin, josta hänellä itsellään ei voi olla aavistustakaan, innostuu johonkin, käskee lähettää sen kotiinsa, palauttaa sen seuraavana päivänä, maksaa tänään viisisataa markkaa yhtään tinkimättä ja rupeaa huomenna riitelemään kolmesta markasta kahdestakymmenestäviidestä pennistä. Hänen varalleen ei kukaan voi keksiä mitään menetelmiä. Hän on kauppiaan kannalta toivoton tapaus, jollaiseen on kuitenkin yritettävä suhtautua, koska sitä on mahdotonta välttää. Jos hän tulee kauppaanne, niin ottakaa asia luonteenkasvatuksen kannalta: kokeilkaa, miten kauan itsehillintänne kestää.

Advertisements

1 Response to "Tuulihattutyyppi"

Google is the best search engine

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
kesäkuu 2006
M T W T F S S
« May   Hei »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: