Toista maata

Miten tulee toimeen ihmisten kanssa

Posted on: kesäkuu 9, 2006

Aloitan tässä pienen perjantaisen perinteen ja paheen. Lainailen teoksesta Mainonta Propaganda (Erva-Latvala Oy 1938) upeita ajatuksia tähän päivään. Hauskimmat lausahdukset olen tummannut kiireisiä varten.

Ystikset Jaltalla
Tadaa. Ensimmäisenä jaamme kirjasta viisautta jolle löytyy käyttöä blogien kirjoittamisesta ystävien hankkimiseen:


Miten tulee toimeen ihmisten kanssa

1. Pankaa salpa suunne eteen – sanokaa vähemmän kuin ajattelette. Kehittäkää äänenne matalaksi ja vakuuttavaksi, sillä se, kuinka jotakin sanotte, merkitsee enemmän kuin se, mitä sanotte.

2. Luvatkaa harkiten, mutta pitäkää sitten tarkasti lupauksenne, maksoi mitä maksoi.

3.Älkää koskaan päästäkö käsistänne tilaisuutta lausua jollekin tai jostakin ystävällistä ja rohkaisevaa sanaa. Kittäkää hyviä töitä välittämättä siitä, kuka ne on tehnyt. Jos joku ansaitsee arvostelua, arvostelkaa häntä oikeudenmukaisesti, mutta ei loukaten.

4.Olkaa kiinnostunut muista henkilöistä, heidän työstään, heidän hyvinvoinnistaan, heidän perheestään ja kodistaan. Iloitkaa iloitsevien kanssa ja itkekää itkevien kanssa. Antakaa jokaisen, jonka tapaatte – alhaisemmankin – tuntea, että te pidätte häntä tärkeänä henkilönä.

5. Muistakaa olla iloinen – pitäkää suupielenne aina ylöspäin! Kätkekää surunne, tuskanne ja pettymyksenne ystävällisen hymyn taakse. Naurakaa hyville jutuille ja opetelkaa itsekin kertomaan sellaisia.

6. Säilyttäkää vapaa suhtautuminen kaikkiin riidanalaisiin kysymyksiin. Keskustelkaa, mutta älkää väitelkö. Osoittakaa luonteenne ylevyys sillä, että voitte olla eri mieltä ja kuitenkin pysyä ystävällisenä.

7. Antakaa hyvien ominaisuuksienne – jos teillä niitä on, puhua puolestanne. Kieltäytykää puhumasta toisten virheistä. Älkää kertoko juorupuheita älkääkä puhuko toisista mitään, ellette tiedä kertoa mitään hyvää.

8. Olkaa varovainen toisten tunteita kohtaan. Sukkeluus ja leikinlasku toisten kustannuksella on harvoin ponnistuksen arvoista ja saattaa loukata silloinkin, kun vähimmin odotatte sitä.

9. Älkää kiinnittäkö mitään huomiota ilkeämielisiin huomautuksiin. Eläkää niin yksinkertaisesti, ettei kukaan usko niihin. Huonot hermot ja huono ruuansulatus ovat tavallisesti syynä panetteluun.

10. Teidän ei kannata välittää, jollette aina saakaan sitä, mikä Teille oikeudenmukaisesti kuuluu. Tehkä työnne kärsivällisesti, säilyttäkää mielenne iloisena ja unohtakaa itsenne, niin Teitä kunnioitetaan ja vaivanne tulee palkituksi.

Mainonta Propaganda / Erva-Latvala Oy

Advertisements

1 Response to "Miten tulee toimeen ihmisten kanssa"

Google is the best search engine

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
kesäkuu 2006
M T W T F S S
« May   Hei »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: