Tänään vedän Lärdit

Lätkää ja Lordia! Tästä ei lauantain lorvailu enää parane. Tänä iltana kulttuuri- ja urheiluväki paiskaavat kättä. Se iänikuinen kiivastelu jätetään nyt sivummalle kun yhtenäinen kansa taistelee yhteen maaliin. Voitto on ainoa vaihtoehto.

Wikipedia


Vihasin jääkiekkoa koulussa. Jossain vaiheessa lintsasin urheilutunneiltakin sen takia. Jääkiekkomaila on mielestäni hirveimpiä kapistuksia maailmassa. Kuusivuotiaana naapuripihan pojat ajoivat minua takaa kotipihaani ja kun saivat kiinni, kovistelivat jääkiekkomailalla niin että kipeää teki. Toivon että heillä on nykyään elämä kunnossa.

Laulukokeet jättivät nekin iänikuisen trauman. Jos opettaja olisi ollut huumorinaisia, olisin saanut ihan hyviä numeroita suorituksistani. Toivon että hänelläkin on nykyään elämä kunnossa.

Kreikkalaiset kiihkojärjestöt syyttelevät urhoollista edustajaamme Lordia. "Oikeuskanne vireillä Lordia vastaan Ateenassa", kertoo Helsingin Sanomat. Lausuntojen mukaan Lordi palvoo saatanaa ja rappeuttaa Euroopan kulttuurin perusteita. Nyt ihan muistutuksena, Euroviisuissa on ennenkin nähty pelottavia naamoja.

Tommy SeebachNora Brockstedt

Kuvat löytyvät Euroviisu-levynkansigalleriasta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s