Toista maata

8mm häpi

Posted on: Touko 10, 2006

Iloa. Tähän on joitakin henkilökohtaisia ja vapaammin ylöspantavia yleismaailmallisia syitä. Vuosipäivä naisen kanssa on yksi. Siideri ja hyvät ystävät ovat toinen. Tentin varma läpimeno on kolmas. Mainonta on syvältä blogilla saamastani huomiosta olen riemuinnut jo joitakin päiviä isoon ääneen.

Mainonta on syvältäKunhan saan blogirullani pyörimään, lisään riemulla Antin erittäin runsaskukkaisen ja inspiroivan blogin laitapalkkiini.

Viimeinen syy on kasimillinen supertykki joka saapunee postissa hetkellä millä hyvänsä. Super-8

Joskus on vaan palkittava itsensä hyvästä työstä. Koska jostain syystä itse myöntämäni tunnustukset tuntuvat paremmilta kuin säännöllisin väliajoin esimiehiltä putoavat mekaaniset kiitokset.

Lopuksi linkkaan rakkaan naiseni blogille, vuosipäivämme kunniaksi. Ilman häntä moni ihmeellinen asia olisi jäänyt syntymättä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Toista maata blogi

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place". Tämä blogi on versioni perversiosta. Se näyttää tietä pakeneville jaloille. Siinä on luodinkestävää partavettä ja sumeilematonta epäloogisuutta. Se laittaa saman levyn soimaan sarjatulella. Mainontaa ja muuta lipevää.
Touko 2006
M T W T F S S
« Huh   Kes »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Flickr galleria

Inkku :heart:️ mom #intiatyttö

RUN #run #chase #chasedbyalittlegirl #girlpower #nochance #fun #monster #girlfun #vsco #vscocam #roar

The new me just after one of my tooth got pulled out. #selfportrait #formulasapp #portraitphotography #picsartapp #newme

Don' to smile. #portrait #portraitphotography #mysonshine

More Photos

RSS Last.fm

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Otatko sitä vakavasti?

Toista Maata-blogia kirjoitetaan peukalo poskessa ja kieli keskellä kämmentä. Mitään täällä kirjoitettuja tekstejä ei kannata ottaa kauhean tosissan. Paikkansapitäviä tämän blogin tiedot eivät ole juuri milloinkaan. Englantilaisia tekstejä käännetään 1930-luvun sanakirjaa selailemalla. Mainonnasta ja markkinoinnista ymmärretään kolme asiaa. Medialuku- ja laskutaitoa täällä saa opiskella sielunsa kyllyydestä. Viikon oikeat vastaukset tulevat lottopalloissa lauantaisin.
%d bloggers like this: